Szemantikus szervező
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Szemantikus szervező

A szemantikus webre, a honlapok jelentésének számítógépes feldolgozására, „megértésére” évek óta a világháló következő fejlődési állomásaként tekintünk. Egyelőre azonban kevés a szélesebb felhasználói kört érintő konkrét alkalmazás. A Twine ezek egyike.

Forrás: AgentPortal
Szerző: (kf)


"A San Francisco-székhelyű Radar Networks Twine-ja bíztató kivétel: a nyilvánosan nemrég indult, szemantikus technológiákon alapuló webszervező egyszerre könyvjelzőző, közösségihálózat-építő és ajánló eszköz. Szerteágazó érdeklődési körökben segíti az azokhoz kapcsolódó online információ gyűjtését, kezelését, megosztását.

Kezdők nehezen jönnek rá, hol is induljanak, a tapasztaltabbak viszont annál nagyobb hasznát veszik egy-egy téma kollektív feldolgozásában, illetve a velük azonos érdeklődésű személyek megtalálásában." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr20803853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása