Kacsa a Yahoo részleges felvásárlása?
2008. december 04. írta: vecseilaszlo

Kacsa a Yahoo részleges felvásárlása?

A CNBC és a Wall Street Journal újságírójának kérdésére a két cég illetékesei valótlannak nevezték a Times-ban megjelenteket, miszerint a két szoftveróriás tárgyalna a Yahoo keresőjének felvásárlásáról.

Forrás: PCWORLD.üzlet
Szerző:
Molnár József

"A Microsoft és a Yahoo illetékesei a CNBC, valamint a Wall Street Journal kiadóhoz tartozó allthingsd.com tudósítójának kérdésére egyaránt cáfolták a Times magazin vasárnapi számában megjelenteket, amelyben a londoni lap belső információkra hivatkozva azt állította, hogy a két cég tárgyalásokat folytat a Yahoo a keresőrészlegének 20 milliárd dollár értékű eladásáról. A két amerikai médium szintén belső információkra hivatkozva azonban ennek pont az ellentétét írja:" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32803129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása