Google Analytics: már Flash tartalomhoz is készül statisztika
2008. november 24. írta: vecseilaszlo

Google Analytics: már Flash tartalomhoz is készül statisztika

A nyílt forráskódú megoldás egyedi fejlesztésekre is biztosít lehetőséget.


Forrás: szoftver.hu

"Az idei san francisco-i Adobe MAX konferencia nem szűkölködik újdonságokban már csak az on-line technológiákat illetően sem, a legutóbbi bejelentés csak ezt fokozza: elkészült a Flash tartalmakról statisztikai adatokat továbbító megoldás a Google Analytics statisztika-motor számára.

A Google Analytics For Adobe Flash egy régi problémát igyekszik orvosolni, mivel a fejlesztők hiába készített látványos tartalmakat, azokra a kérdésekre, hogy "hány látták ezt a videót?", "ez a tartalom valóban hoz új látogatókat?" vagy hogy "mennyire ösztönzi a felhasználót ez a Flash alkalmazás cselekvésre?" sajnos mind megválaszolatlan maradt.

A megoldást azt jelentette, hogy" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32782609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása