Cultiris – webshop húszezer fotóval, a magyar kultúráról
2008. november 24. írta: vecseilaszlo

Cultiris – webshop húszezer fotóval, a magyar kultúráról

Fotóügynökséget hozott létre Magyarország egyik legnagyobb múltú könyvkiadója, a Kossuth Kiadó. A Cultiris által kínált gyűjteményt csütörtökön a Mai Manó Házban mutatták be.

Forrás: eMasa

"vállalkozása, a Cultiris Kulturális Képügynökség honlapján mától érhető el az az első húszezer fotó, amely az ügynökségtől megvásárolható. A Cultiris fő célcsoportja – ahogy a sajtótájékoztatóra szóló meghívón is olvasható volt – „a tudomány, a kultúra és a média igényes szereplői”, vagyis azok a felhasználók, akik valóban jó minőségű fotókkal szeretnék érdekesebbé tenni a kiadványaikat.

Mi volt a divat 1578-ban?
A Cultiris, mint erre a névből is következtethetünk, kizárólag a kultúrával, ezen belül Magyarország kultúrájával foglalkozó fotókat forgalmaz, és csak magyar fotósok munkáit értékesíti. Ha valaki próbált már exkluzív fotót keresni a készülő kiadványához," ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr95782710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása