Kire hallgat a vásárló?
2008. november 14. írta: vecseilaszlo

Kire hallgat a vásárló?

Bartók János, a direkt marketing piacon működő TeleData Kft. ügyvezető igazgatója szerint nemcsak az interneten elérhető másik vásárlóra, hanem mindazokra, akik számára hiteles és hasznos információkkal szolgálnak. Adott esetben tehát akár egy direkt marketing üzeneteket közvetítő vállalatra vagy kiadványra is, ám csak akkor, ha bízik benne. Bartók János minderről a 4. Golden Dove Nemzetközi Direkt Marketing Konferencián beszélt előadásában.

Forrás:
Piac & Profit

"A direkt marketing nem titkolt és alapvető célja az, hogy a különböző technikák segítségével befolyásolja a fogyasztókat, azokat az öntudatos és közösségbe szerveződő vásárlókat is, akik már nemcsak a marketing információkra alapozzák döntéseiket.

Bartók János ezzel kapcsolatban aláhúzta: "a direkt marketing (dm) eszközöket akkor fogadják szívesen az emberek, ha garanciát látnak arra, hogy a megadott személyes adataikat biztonságosan és etikusan kezelik, illetve ha a kapott üzenetek számukra hasznosak. A hitelesség és a megfelelő hatás elérése érdekében ugyanakkor a dm-eszközöket kombináltan kell alkalmazni, mert nem minden terméket, szolgáltatás lehet hatékonyan ugyanazzal az eszközzel eladni a különböző vásárlói csoportoknak."

Bartók János előadásában egy idén májusban végzett, számítógéppel támogatott telefonos, országos reprezentatív kutatást ismertetve elmondta: ma már a magyar lakosság szinte teljes egésze" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr59767121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása