A Netpincér.hu a 2008. Év Internetes Kereskedője
2008. november 14. írta: vecseilaszlo

A Netpincér.hu a 2008. Év Internetes Kereskedője

A Netpincér.hu a 2008. Év Internetes Kereskedője


Forrás: Bankkártya.hu

"Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes kiosztására 2008. november 11-én a CIB Bank egyik központi épületében került sor. A megtisztelő cím elnyerésével a Netpincér.hu – amely az elmúlt évben az Év Legígéretesebb Kereskedője díjat nyerte el – beváltotta a hozzá fűzött reményeket, s idén jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa „Az Év Internetes Kereskedője 2008” megjelölését, valamint elnyerte az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is, amely elismerést az OrangeWays.com zsebelt be. Az idei évben a zsűri úgy döntött, hogy különdíjjal értékeli a G’Roby online shopot, amely több éve minőségi, folyamatosan megújuló online tevékenységet folytat, dinamikusan növekszik." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr87767167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása