November 14-én lesz a IV. Mobilkonferencia
2008. november 05. írta: vecseilaszlo

November 14-én lesz a IV. Mobilkonferencia

Folyamatosan új mobilszolgáltatásokkal találkozunk a mobilkeresőkben, vagy a mobilszolgáltatók oldalain. Ezek közül egyre több már szolgáltató függetlenül működik saját ügyfélbázissal rendelkezik. Milyen kihívásoknak kell megfelelnie egy piacképes mobilszolgáltatásnak? Hogyan terjeszthetők ezek a szolgáltatások? Konkrét példán és általános környezettanulmányokon keresztül kapunk válaszokat ezekre a kérdésekre a IV. Magyarországi MobilKonferencián.

Forrás: sg.hu

"November 14-én a Sanoma Budapest Zrt. székházában kerül megrendezésre a IV. Magyarországi MobilKonferencia, melyen neves szakemberek bevonásával a mobilszolgáltatások fejlődési irányát kísérhetjük figyelemmel. Két szekcióban két nagy téma köré csoportosíthatók az előadások: a délelőtt témája az új mobilszolgáltatások különböző irányvonala, illetve a mobiltelefonon keresztül elérhető hirdetési megoldások ismertetése lesz." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr52748914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása