Vásároljunk online a YouTube-on!
2008. november 04. írta: vecseilaszlo

Vásároljunk online a YouTube-on!

A Google pénzt is keresne a videókon: E-keresekedelmi központ lesz a YouTube?


Forrás: PCWORLD.üzlet
Szerző: Borsos Gyula


"Megtette az első lépéseket a Google, hogy valami kis pénzmagot is termeljen a YouTube szolgáltatás, amit igen sok pénzért szerzett be nem is olyan régen. A cég 1,65 milliárd dollárt fizetett 2006-ban a közösségi oldalért, és bár nem hozták nyilvánosságra a financiális adatokat, elemzők szerint a YouTube mintegy 200 millió dollárt fog termelni a 2009-es év során. Ez az összeg eltörpül a Google mintegy 27 milliárdos éves bevétele mellett, de a cég úgy gondolta, nem árt kicsit növelni a YouTube bevételeit sem. Egy új szolgáltatás keretében nemsokára a látogatók mindent, amit a lapon látnak, meg is vásárolhatják majd. Ha tetszik egy klip, a lap alján található gombok segítségével azonnal az Amazon vagy az iTunes megfelelő oldalára jutunk, ahol hamar elkölthetjük a pénzünket." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32747967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása