A YouTube a második legnépszerűbb "kereső" Amerikában
2008. november 04. írta: vecseilaszlo

A YouTube a második legnépszerűbb "kereső" Amerikában

A ComScore amerikai piackutató legfrissebb felmérésében a YouTube videókereső funkcióját is a normál keresőkkel együtt vizsgálta és arra jutott, hogy a Google tulajdonában lévő videómegosztó portál a második legnépszerűbb internetes kereső.

Forrás: Prim Online
Szerző:
Milkovits Gábor

"A ComScore szerint a YouTube-on több keresést hajtanak végre rendszeresen, mint a hagyományos keresőprogramok közül a második helyen végzett Yahoo-n, legalábbis Amerikában. A Google keresője és a YouTube videómegosztó együttesen a Yahoo-nál mintegy négyszer, a Microsoft MSN Searchnél pedig tízszer nagyobb keresési forgalmat produkált. A piackutató adatai" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr34748552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása