Biztonság tetőfoka: mobilon fizethetünk a netes vásárlásainkért
2008. november 03. írta: vecseilaszlo

Biztonság tetőfoka: mobilon fizethetünk a netes vásárlásainkért

A netes vásárlásainkat már mobilunk segítségével is kifizethetjük az iziSHOP új alkalmazásával, amely az internetes bankkártyás fizetést nemcsak leegyszerűsíti, de a személyes mobiltelefon használatával a vásárlói bizalmat is fokozza.

Forrás: Bankkártya.hu

"Manapság egyre több internetes áruházban lehet online, bankkártyával fizetni, amelynek kapcsán kiemelt figyelmet kell fordítani vásárlói bizalom és a fizetés biztonságának megteremtésére. A Hedz Kft. iziShop mobil rendszere új alternatívát nyújt az internetes vásárlások fizetésének elvégzéséhez. Az iziSHOP új, webes fizetési szolgáltatása saját mobilunkat hívja segítségül a vásárlás végrehajtásához. Az új fizetési mód – amelyhez a mobilunkon mindössze két rövid kódot kell megadni – egyszerűvé teszi a hagyományos online bankkártyás fizetés folyamatát, és a biztonságos csatornának köszönhetően egyben segít erősíteni a vásárlói bizalmat is.

Az iziSHOP webes fizetés folyamata egyszerű: miután teleraktuk virtuális bevásárlókocsinkat a webáruház termékeivel, fizetéshez az áruház weboldalán elhelyezett iziSHOP logóra kattintunk, amellyel egy 4-jegyű tranzakciós azonosítót kapunk. Elindítjuk mobilunkon a – már egyszer telepített – iziSHOP Java alkalmazását, majd ennek Webes fizetés menüjében megadjuk az imént kapott tranzakciós azonosítót. Válaszul mobilunk rögtön megjeleníti a webes vásárlásunk főbb adatait, köztük az áruház nevét és a fizetendő összeget. A fizetéshez elegendő az iziSHOP PIN kódunkat megadni, amely a korábban mobilunkon titkosított formában eltárolt kártyaadatainkat küldi meg a banki rendszernek a fizetéshez. Pár másodpercen belül megtörténik a kártyaengedélyeztetés és a vásárlás ellenértékének bankkártyáról történő terhelése. A fizetés sikerességéről a webáruház is nyomban tudomást szerez az iziSHOP központtól, amit azonnal jelez a vásárló számára a weboldalon. A vásárlás elektronikus bizonylata az ügyfél mobiljára kerül kiküldésre, ahol külön számla is igényelhető.

Csupán hazánkban több ezer kisebb-nagyobb webáruház üzemel, amelyeknek túlnyomó többsége" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr12742641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása