Internet Hungary 2008
2008. október 28. írta: vecseilaszlo

Internet Hungary 2008

Internet Hungary 2008


Forrás: B2B online marketing blog
Szerző:
Balogh Júlianna


"Október 14-15-én rendezték az idei Internet Hungary konferenciát. Jöjjön egy gyors, velős összefoglaló azoknak, akik nem tudtak ott lenni.

- Van-e negatív hatása a gazdasági válságnak az online piacra?
Talán igen, talán nem. Egy biztos, a nagy gazdasági hírportálok látogatottsága 50-70%-kal növekedett a pénzpiaci hírek közlésével.

- A legfrissebb adatok szerint a CTR bannerek esetében 0,17%. Különleges, kreatív megoldások esetén 1,15% CTR-re számíthatunk.

- A nyugati országok - mint tudjuk - 40%-ot költenek PPC hirdetésekre az össz online reklámköltésből. Magyarországon 2010-re várják, hogy eléri a 10%-ot. A jelenlegi hazai megoszlás: 89% display, 6% PPC, 5% egyéb." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr94727405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása