Bekerült az amstetteni rém a Nobel-díjas "privát regényébe"
2008. október 28. írta: vecseilaszlo

Bekerült az amstetteni rém a Nobel-díjas "privát regényébe"

Netregény



Forrás: hvg.hu

"Az amstetteni rémet, mint aktuális esemény szereplőjét, utólag írta be regényébe a Nobel-díjas Elfriede Jelinek - könnyen megtehette, hiszen új könyve kizárólag internetes változatban létezik.

Jelinek az első fejezetet tavaly márciusban töltötte fel, majd afféle blogként folytatta, míg végül az utolsó sorokat nemrég írta le, mégpedig eme, Nobel-díjasoknál valószínűleg példátlan sorok kíséretében: "A hiányos vagy hibás mondatokat mindenki legyen szíves saját maga kiegészíteni, illetve kijavítani."

A 61 éves Jelinek "privát regényként" címkézi utolsónak szánt művét, nem kizárva a további változtatásokat, vagy akár azt, hogy valamikor az egész szöveget eltünteti az internetről. A regény ingyen kinyomtatható, de nem idézhető." ... >>

(a cikket csak regisztrált felhasználók olvashatják!)
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr60727363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása