Egyedülálló könyvfesztivál november végén
2008. október 27. írta: vecseilaszlo

Egyedülálló könyvfesztivál november végén

Buch Wien 08



Forrás: STOP

"Buch Wien 08 elnevezéssel nagyszabású könyvvásárra és -kiállításra várják a könyvbarátokat november végén a világ minden sarkából az osztrák főváros vásárközpontjába.

A két rendező szervezet, a Reed Exhibitions Messe Wien és az Osztrák Könyvkereskedők Szövetsége képviselői az előzetes programismertetőn egyaránt azt hangsúlyozták, hogy a cél nem a frankfurti vagy a lipcsei könyvvásár utánzása és nem is áll szándékukban a németországi rendezvényekkel versenyre kelni. Eleve más szellemben gondolták el a Buch Wient, amely nemcsak a szakközönségnek, hanem a széles nyilvánosságnak is szól majd.

A vásár előtti héten az Olvasás Hetét rendezik meg hozzávetőleg kétszáz, elsősorban gyerekeknek és fiataloknak szóló programmal. Bécsben mintegy hatvan helyen fognak a szerzők felolvasást tartani." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35727283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása