A használtautó-piacon erősít az Index tulajdonosa
2008. október 06. írta: vecseilaszlo

A használtautó-piacon erősít az Index tulajdonosa

A Közép-Európai Média Zrt. elindította mobile24 szolgáltatását, amelynek segítségével a www.mobile24.hu oldal látogatói az eBay-motors által üzemeltetett legnagyobb európai autós adatbázis, a mobile.de több mint 1 millió autós hirdetése között böngészhetnek magyar nyelven.

Forrás: Világgazdaság Online


"A társaság vállalja, hogy a kiválasztott autót egy helyszíni, műszaki ellenőrzést követően akár a vásárló lakcímére szállítja a magyarországi forgalomba-helyezés és a teljeskörű adminisztrációt követően.

A szolgáltatás könnyen elérhetővé teszi a minőségi és árban is kedvező német használtautó piacot a magyar magánszemélyek és kereskedések számára egyaránt  – kommentálta a mobile24 szolgáltatás elindulását Vaszily Miklós, a Közép-Európai Média Zrt. igazgatósági tagja. A szolgáltatás abból a szempontból is egyedi, hogy itt a mobile24 és a vásárló érdekei" ... >>



Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr30680026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása