Mesefesztivál a Naphegy Kiadó szervezésében szombaton
2008. október 03. írta: vecseilaszlo

Mesefesztivál a Naphegy Kiadó szervezésében szombaton

Kézműves foglalkozások, hagyományőrző játszóház és bábelőadások mellett japán papírszínház, könyv- és dobozkészítés várja az érdeklődőket szombaton Budapesten a Krisztina téren, a Naphegy Kiadó mesefesztiválján.

Forrás: Új Könyvpiac

"A könyves műhely közlése szerint a Gesztenyésligetben a programok délelőtt fél 11-től várják a mese- és játékkedvelő gyermekeket szüleikkel; zenés bábelőadás szórakoztatja a publikumot Sárkány a lépcsőházban címmel, majd Kun Fruzsina dedikálja az általa illusztrált mesekönyveket az olvasóknak. Az érdeklődők játékos anyanyelvi képességfejlesztő foglalkozáson is részt vehetnek, majd megtekinthetik az Egérparádé című bábjátékot.

A kiadó e napon nyíló Krisztina téri boltja" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr34743667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása