Nemere, a könyvrekorder az 500. kötetnél tart
2008. október 02. írta: vecseilaszlo

Nemere, a könyvrekorder az 500. kötetnél tart

Egyetlen kiadó sem rendelte meg, titokban készült, ismeretlen nyomdában, megbízható munkatársak nyomták és még senki nem olvasta. Ennyit lehetett tudni eddig Nemere István 500. könyvéről. Először a csütörtöki sajtótájékoztató meghívottjai vehették kézbe a kötetet, amelynek témája az ember és a kutya kapcsolata.

Forrás: Kárpátinfo.net


"A Líra Könyvklub visszamenőleg elkészítette a 2007-es év eladási sikerlistáját, amelyen Nemere István a 4. helyen áll, A fáraó gyűrűje és Az egyiptomi mágus című regényeivel. Ez korántsem szokatlan és egyáltalán nem meglepő, hiszen Nemere könyveiből eddig 11 millió példány kelt el.
  
"Egyszerre több könyvön dolgozom és 7-8 kiadóval állok kapcsolatban" - mondta a sikerkönyvek szerzője, akinek egyébként nincs túl jó véleménye a könyvkiadókról. A regényíró szorgalmas fordító is, különösen sok lengyel szerzőnek volt magyar tolmácsolója.
  
Arra a kérdésre, hogy vajon a gyorsaság nem megy-e a minőség rovására," ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2673430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása