A Meta Tag-ek szerepe az optimalizálásban
2008. október 02. írta: vecseilaszlo

A Meta Tag-ek szerepe az optimalizálásban

Mit érdemes tudni a Meta elemekről? Milyen szinten befolyásolják a rangsorolást? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a mostani cikkből.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing


"Hajdanán, mikor az internet és a keresőszoftverek még csupán gyerekcipőben jártak, nagyon jó eredményeket lehetett elérni a Keyword rész különböző kifejezésekkel való teletömködésével. Manapság ez már nem működik, legalább is a piacvezető szolgáltatók nem ez alapján mérlegelnek. Egyes elméletek szerint a Google teljesen figyelmen kívül hagyja ezt a tag-et, annak kitöltése azonban nem jár hátránnyal.
A legfontosabb Meta elem a" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető:
vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr37673405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása