Igenis szükség van a bécsi könyvhétre
2008. szeptember 29. írta: vecseilaszlo

Igenis szükség van a bécsi könyvhétre

November második fele a könyvekről fog szólni Bécsben


Forrás: litera
Szerző: Tadeusz Rieckmann



"Először ad otthont Bécs 2008. november 20-23. között a BUCH WIEN 08 nemzetközi könyvkiállítás és vásárnak, amely nemcsak a szakközönségnek, hanem a széles nyilvánosságnak is szól. A bécsi könyves mustrára számos ismert író jelezte közreműködését. Az Osztrák Kulturális Fórum rezidenciáján tartott sajtóbeszélgetésen jártunk.

A Buch Wien 08 sokat sejtető, pregnáns név (bár lehetne akár egy kései Ernst Jandl vers is) és amint azt megtudhattuk a csütörtök délelőtti „sajtóbeszélgetésen”, komoly szervezési munka, de legfőképpen eltökéltség áll mögötte. Az Osztrák Kulturális Fórum rezidenciájának szalonjában tartott fogadáson Gabriele Madeja, a Buch Wien 08 programigazgatója többek közt azt is kifejtette az újságíróknak, hogy miért is ennyire fontos egy újabb nagyszabású könyvfesztivál.

A rendezvény súlypontja a délkelet-, illetve kelet-európai irodalmon lesz, Csehország, Bulgária, Szlovákia, Magyarország, Románia, Szerbia és Horvátország képviselteti magát ebből a régióból önálló standokkal." ... >>
 

A BUCH WIEN 08 weboldala

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr95671569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása