A világ leglátogatottabb oldala lesz az új Yahoo! kezdőlap
2008. szeptember 22. írta: vecseilaszlo

A világ leglátogatottabb oldala lesz az új Yahoo! kezdőlap

A mai napon a Yahoo egy korlátozott bétateszt keretében elérhetővé tette új, áttervezett kezdőoldalát. Az amerikai cég ambiciózus tervei között szerepel, hogy a világ leglátogatottabb weboldalát hozza létre, melyet a saját tartalmakon kívül külső szolgáltatásokkal és eszközökkel erősítene.

Forrás: HWSW
Szező:
Dojcsák Dániel


"Ahogyan a Yahoo a bejelentés óta többször is hangoztatta, az új Yahoo.com egy letisztult, hat alapvető részre karcsúsított oldal lett, amit a kereső, hírek és egy új, testreszabható alkalmazás-doboz egészít ki a bal oldalon. Az alap alkalmazásokon kívül, mint az időjárás- vagy tőzsdefigyelő, a cég előrukkolt olyan megoldásokkal is, mint az e-mail előnézet. Ez utóbbi szerencsésen nem csak a Yahoomailt kezeli, hanem akár az AOL Mail vagy a Gmail fiókokat is.

A kötelező darabokon túl viszont a "My Application" sáv teljesen testreszabható, s bármilyen külső alkalmazás beilleszthető, például eBay vagy Picasa is." ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr71673303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása