John Updike: "A blog csak szemét."
2008. szeptember 04. írta: vecseilaszlo

John Updike: "A blog csak szemét."

John Updike: "A blog csak szemét."


Forrás: könyvesblog
Szerző:  .:wendy:.


"John Updike sosem rejtette véka alá, hogy gyűlöli az internetet, tehát nem meglepő, hogy az utóbbi időben megjelent könyvei enyhén szólva is naftalinszagúak, közük sincs a 21. század valóságához.

A nagy amerikai író legújabb könyve októberben fog megjelenni The Widows of Eastwick (Eastwicki özvegyek) címmel. A regényben az egyik szereplő szájába a következőket adja Updike: "a nyomtatás már nem azt jelenti az embereknek, mint egykoron. Rengetegen az internetről szerzik be a híreket. Nem kell nekik sok: sport és sztárok. Az önreklámozáshoz meg ott van a blogolás. Hihetetlen számomra, hogy valakinek van ideje ilyen szemetet olvasni." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr79634263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása