A 60. Frankfurti Könyvvásár és a magyar nemzeti stand
2008. augusztus 28. írta: vecseilaszlo

A 60. Frankfurti Könyvvásár és a magyar nemzeti stand

Török-magyar Frankfurtban


Forrás:
litera - az irodalmi portál


"Az idei Frankfurti Könyvvásár megnyitóját október 14-én tartják, a szakma 15-e és 19-e között, a közönség 18-19-én látogathatja. A díszvendég Törökország 265 rendezvénnyel készül a vásárra.
A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése az 5.0 számú csarnok földszintjén, a szokásos helyen, az egyik főbejárattal szemben, a C 902-es helyrajzi számon állítja fel a 120 m² alapterületű magyar nemzeti standot.

A világ könyvszakmai trendjeit meghatározó Frankfurti Könyvvásár idén október 14-én, kedden 11 órakor a Book Fair Cinema-ban (Messe Frankfurt Forum)  sajtótájékoztatóval kezdődik. Az ünnepélyes megnyitóra 2008. október 14-én, délután öttől kerül sor a Congress Center-ben (Harmonie Hall, Exhibition site). A rendezvényen Jürgen Boos, a Frankfurti Könyvvásár igazgatója, Dr. Petra Roth, Frankfurt város polgármester asszonya, dr. Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter, dr. Abdullah Gül, Törökország köztársasági elnöke, Orham Pamuk Nobel-díjas török író és Dr. Gottfried Honnefelder, a Börsenverein igazgatója mond ünnepi szavakat. A vásár október 15. és 19. között, szerdától szombatig a szakmai résztvevők és a sajtó részére 9 és 18.30 között, vasárnap 9 és 17.30 között tart nyitva. Idén is szombaton és vasárnap teszik lehetővé, hogy a nagyközönség is megtekintse a vásárt, szombaton 9 és 18.30 között, vasárnap 9 és 17.30 között.
 
A jubileumi, 60. Frankfurti Könyvvásár díszvendége" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr27627337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása