Elindult a webshopok feketelistája
2008. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

Elindult a webshopok feketelistája

Elindult a webshopok feketelistája


Forrás: Híradó

"A klímaberendezésekről és az utazási irodákról érkezik a legtöbb bejelentés nyáron a Panaszfalra. A fogyasztóvédelmi portálon sokan számoltak be rossz tapasztalataikról az internetes áruházakkal kapcsolatban, ezért elindították a webshopok feketelistáját is.

A nyári hónapokban a legtöbb fogyasztó a klímaberendezésekkel kapcsolatban tesz bejelentést az internetes Panaszfalon. A készülékek piacán egyrészt óriási az árverseny, másrészt sok üzletben nem mondják el a vevőknek, hogy az árhoz a kötelező beszerelést még külön hozzá kell számítani. Ez még nem jogszabálysértés ugyan, de mindenkinek jobb lenne, ha az üzletek már előre tájékoztatnák a fogyasztókat a teljes fizetendő összegről. Mivel a vásárlók gyakran nem készülnek erre a plusz költségre, inkább megpróbálják valahogyan "megúszni" ezt a kiadást, például saját maguk szerelik fel a berendezést, ez azonban nagyon sok problémát okoz - mondta a Független Hírügynökségnek Siklósi Máté, a Panaszfal főtanácsadója." ... >>

Panaszfal: elektronikus kereskedelem weboldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47617836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása