Elektronikus kereskedelem: fizetés a neten
2008. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

Elektronikus kereskedelem: fizetés a neten

Eltérő procedúrák ● Mikrofizetés


Forrás: Goldenbolt.hu
Szerző: Folk György



"Webáruház indításakor jó tisztában lenni a hazai online kereskedelem sajátosságaival, ki, mit, hogyan hajlandó és mennyiért megvenni az interneten. Nem utolsó- sorban azzal, hajlandó-e az interneten vásároló a hitelkártyájával fizetni.

A hazai internetes vásárlás legnagyobb gátja a vevők bizalmatlansága. Nagy részük továbbra sem bízik az e-boltokban, bizalmatlanok a kártyás fizetéssel szemben, s inkább utánvétellel egyenlítik ki a megrendelt termékek árát.

Magyar sajátosság, hogy míg az internetes bankolás nagy népszerűségnek örvend itthon, addig vásárláshoz hitelkártyájuk adatait a webboltokon keresztül vásárolóknak csak a tizede meri megadni.

Egy webáruházban számos fizetési módszer jöhet szóba, köztük a hitelkártyás és az sms-es fizetés, a havi internet- vagy mobilszámla-előfizetés terhére történő vásárlás, az auditel szolgáltatások és a nemzetközi fizetésközvetítő cégek szolgáltatásának igénybevétele." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr21617608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása