Bankkártya elfogadás az interneten keresztül saját weblapon
2008. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

Bankkártya elfogadás az interneten keresztül saját weblapon

Bankkártya elfogadás az interneten keresztül saját weblapon


Forrás: Bankkártya.hu


"A kényelmes elektronikus kereskedelem elengedhetetlen feltétele a fizetés gyors lebonyolítása. Ennek legpraktikusabb módja a bankkártyák interneten keresztüli elfogadása. Ez történhet egy bankkal kötött megállapodás keretében, ám az ilyen jellegű szolgáltatások igénybevétele inkább közép- és nagyvállalatok számára megtérülő befektetés, kisvállalkozások és magánszemélyek részére már kevésbé. Milyen alternatívák közül választhatunk magánszemélyként, kisvállalkozásként az internetes keresztüli kártyás fizetések fogadására? - teszi fel a kérdést a Tavmunkaportal.com.

Szerencsére az interneten egyre több olyan pénzügyi szolgáltató lelhető fel, akik az interneten keresztüli bankkártya elfogadással foglalkoznak. Ez általában úgy történik, hogy nyitunk egy virtuális számlát a szolgáltatónál, majd a honlapunkon fizetni szándékozó vevőket gyakorlatilag a virtuális fiókunkhoz irányítjuk. A befizetett összeget" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51617636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása