Megnyílt a Sony e-könyve
2008. augusztus 13. írta: vecseilaszlo

Megnyílt a Sony e-könyve

Megnyílt a Sony e-könyve


Forrás: index
Szerző:
txbx

"Jövő hónaptól a könyvkiadók által használt epub formátumot is támogatja a PRS-505 Sony Reader típusjelű e-könyv, írja a Cnet. A kütyü eddig csak a Sony saját online boltjában árult könyveket tudta megjeleníteni, valamint pdf dokumentumokat és másolásvédelemmel nem ellátott, egyszerű szöveges fájlokat. A Sony egyébként az első cég, amely az .epub formátumot is támogatja. Ezzel a lépéssel számos online e-könyvbolt kínálata elérhetővé válik, és emiatt a Sony kütyüje" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr34613430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grabowski · http://www.koobe.hu 2008.11.28. 13:44:52

Én most vettem egy Koobe t. Teljesen magyar nyelvű, összes formátumot ismeri, a TXT, DOC, HTML, RTF, illetve PDF és egyéb más formátumot. A sony a PDF mellett csak a saját formátumát támogtja ha jól tudom, ezért elég nehéz rá könyvet találni, kivéve ha az ember megveszi tőlük a könyvet.
süti beállítások módosítása