Webszerelemből lakodalom
2008. augusztus 09. írta: vecseilaszlo

Webszerelemből lakodalom

Egy internetes ismerkedés sikertörténete


Forrás: Nők Lapja Café


"2008. augusztusában, az Európa hajón örök hűséget fogad egymásnak két fiatal, akik az internetes társkeresők nélkül sosem találkozhattak volna, hisz a weben történt találkozásuk előtt 170 km válaszotta el őket egymástól.

Hogy ez miért hír? Hát mert történetükről könyv született, melyet 2008. júliusától Te is elolvashatsz. Via, a Webszerelem című true fiction szerzője őszintén ír az internetes ismerkedés buktatóiról és létjogosultságáról, miközben főhőse, a huszonéves ex-modell, médiamunkás lány történetén keresztül bepillantást enged tucatnyi webrandiba. És hogy pontosan mikor lesz a lagzi? Keresd a feliratot a hajón!

Ismerkednél az Interneten? Nem?! Még akkor sem, ha valaki megsúgná Neked, hogy az igazi 170 km-rel odébb lakik? Ja, hogy akkor inkább elutaznál oda, hogy szembejöhessen Veled? És mi van, ha a 'nagy Ő' épp nyaral? Vagy nem abba a klubba/kávézóba/sétálóutcára jár, ahol Te összefutni tervezel vele? Ha viszont" ... >>

 

A Webszerelem honlapja.

A Webszerelem nászút a Google térképén.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr62607210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lukács Krisztián · http://www.webszerelem.hu 2008.10.25. 13:06:06

A könyv honlapja a www.webszerelem.hu oldalon található.

Kérlek, engedélyezd, hogy aktív link mutasson a könyv honlapjára. (Köszönöm)
süti beállítások módosítása