Peresztegi: készül az új virtuális világ
2008. augusztus 09. írta: vecseilaszlo

Peresztegi: készül az új virtuális világ

Peresztegi: készül az új virtuális világ


Forrás: hvg.hu


"Együttműködhetne-e az Ügyfélkapu a Google egészségügyi rendszerével? Felválthatják-e a magyar bloggerek a csekkbeváltásokat a hőn áhított banki átutalással? Mit érdemes tudni az AdSense/AdWords hirdetőrendszerek hazai helyzetéről? Peresztegi Zoltánnal, a Google magyarországi képviselőjével beszélgettünk.

hvg.hu: Mit kell jelenleg tudni a Google Hungary magyarországi irodájáról, van-e bármilyen fejlesztői oldala a budapesti csapatnak, vagy csupán sales-oldali irodáról van szó?

Peresztegi Zoltán: Ugyan én már 2007. januárja óta a Google-t képviselem itthon, a magyarországi iroda hivatalosan csak idén áprilisban nyílt meg, amikor a Google-nál legendásan hosszas folyamat végén felvettünk két kollégát. Az ő feladatuk az, hogy a keresőmarketinggel, azaz többek között a kereső találati oldalán megjelenő szponzorált linkekkel foglalkozó ügyfeleinket támogassák, és segítsenek nekik olyan online marketingkampányokat készíteni, amelyek hatékonyságban, rugalmasságban és mérhetőségben is megfelelnek a XXI. század követelményeinek. A Google bevételeinek 99%-át biztosító AdWords-zel természetesen én is foglalkozom, de a feladatköröm sokrétűbb, mint a kollegáimé: a marketingtől az emberi erőforrás menedzsmenten át az üzletfejesztésig rengeteg dologgal foglalkozom, sőt, ami talán a legérdekesebb lehet a magyar internetezőknek, az is az én felelősségi körömbe tartozik, hogy biztosítsam, hogy amennyire az erőforrásaink engedik, a magyar piacnak leginkább megfelelő termékportfoliónk legyen." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr55607132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása