Mi a biztonságosabb: PayPal, netkártya vagy bankkártya?
2008. július 16. írta: vecseilaszlo

Mi a biztonságosabb: PayPal, netkártya vagy bankkártya?

Mi a biztonságosabb: PayPal, netkártya vagy bankkártya?


Forrás: IT pages

"Az on-line vásárlásnak van egy roppant nehéz és fájdalmas része: amikor fizetnünk kell. Ezt az amúgy is kellemetlen lépést, néha még kellemetlenebb követheti: a legközelebbi egyenlegközlő alkalmával realizálhatjuk, hogy valaki elköltötte a pénzünket. Melyik technológia a legbiztonságosabb, és melyeket preferálják az on-line értékesítést végző vállaltok?

A hazai vonalon a tényleges bankkártyás fizetés eléggé hadi lábon áll, hasonlóan a bolti elfogadáshoz. Amikor erről írtunk, eléggé sok észrevételt kaptunk és górcső alá vettük az egyéb fizetési módokat is. Normál felhasználásban - és hozzá kell tenni, átlagos IQ-val - mindegyik fizetési mód kellően biztonságos. Sajnos azonban vannak olyan adatlopási módok, amelyeket esélyünk sincs kivédeni." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr76570430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása