Az internetes vásárlás előretörését jósolják a kereskedők
2008. július 08. írta: vecseilaszlo

Az internetes vásárlás előretörését jósolják a kereskedők

Az internetes vásárlás előretörését jósolják a kereskedők


Forrás: sg.hu
 

"A Visa Europe megbízásából készített tanulmány második részéből megállapítható, hogy jelentős változások mennek végbe az európai kiskereskedelmi horizonton.

Az európai kiskereskedők - akiket arra kértek, hogy jósolják meg az iparágban 2012-15-re várható változásokat -, úgy vélekedtek, hogy egyes kulcsfontosságú területek, többek között a társadalmi felelősségvállalás, a fizetési technológia és a vásárlói magatartás, drámai hatással lesznek üzleteikre és a kereskedelem alakulásának egészére.

A megállapítások a "Jövő Üzlete 2012-2015" elnevezésű tanulmány eredményein alapulnak, amelyet a Visa Europe megbízásából készített a nottinghami Kereskedelmi Kutatóközpont. A tanulmány során" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr84559169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása