Egyre többen töltenek le könyveket
2008. július 04. írta: vecseilaszlo

Egyre többen töltenek le könyveket

Egyre többen töltenek le könyveket


Forrás: sg.hu
Szerző: Berta Sándor


"A P2P-rendszerekben a filmek és a zenék mellett napjainkban az elektronikus és a hangoskönyvek a legkeresettebb művek. Ha az átlagos mobilokon is olvashatók lesznek, az lavinát indíthat el.

"Úgy véljük, hogy ez a probléma a jövőben még súlyosabb lesz" - közölte Gudrun Bolduan, a Német Könyvkereskedelmi Szövetség Kiadói Bizottságának vezetője. Björn Frommer müncheni ügyvéd hozzátette: a folyamat leginkább a hangoskönyvek tekintetében figyelhető meg. Németországban csak a Harry Potter könyvekből 2006 óta 250 000 példány talált gazdára a BitTorrent és az eDonkey hálózatában. A helyzetet súlyosbítja, hogy a P2P-rendszerek sajátosságai miatt a letöltések száma folyamatosan nő és így könnyen kialakulhat a lavinaeffektus." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr57553234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása