Veszíts el egy könyvet!
2008. július 01. írta: vecseilaszlo

Veszíts el egy könyvet!

Veszíts el egy könyvet!


Forrás: Könyvtárosháza
Szerző: Buzai Csaba


"Kedves, drága olvasó! Blogolvasó, könyvtári olvasó, könyvolvasó, olvasó! Új játékot ajánlunk becses figyelmedbe. Egy játékot, ami az olvasásról fog szólni. A könyvekről. Regényekről, meg amit akartok (sok egyéb mellett például még egy kicsit a bizalomról is). Egy játékot, amihez első körben olyan személyek csatlakoztak támogatóként, mint Grecsó Krisztián, Karinthy Márton, Kiss Ottó, Lénárt „Léna” Ferenc, Mácsai Pál, Vámos Miklós, Verasztó Antal, Verrasztó Gábor, Vitray Tamás és Závada Pál. Egy olyan játékot segítettek/segítenek ők, ami nem ismer földrajzi határokat. Egy nagyon-nagyon klassz játékot. Egy játékot, amit te is folytathatsz majd.

Szóval" ... >>


"Veszíts el egy könyvet!" információs oldalak
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr28548001

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.07.13. 19:25:12

VOLTikulti: Vámos Miklós-portré Aki nem volt másnapos és nem aludt délután háromig a VOLT-on, és csöndbenülős kulturálódást akart, az nem maradt program nélkül. Minden nap, legalább két köztudatban lévő emberrel beszélgettek. Többek közt Für Anikóval, Laá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása