Az Internetes vásárlás buktatói 2. rész
2008. június 17. írta: vecseilaszlo

Az Internetes vásárlás buktatói 2. rész

Az Internetes vásárlás buktatói 2. rész



Forrás:  PC WORLD.üzlet
Szerző: Tószegi Szabolcs


Cikkünk második részében megismerkedhetünk a fizetés, a kommunikáció, a postázás és a garanciális ügyintézés buktatóival.

Cikkünk első részében megismerkedtünk azzal, hogy miért érdemes külföldről, interneten keresztül vásárolni, hogy mi a különbség az üzletek és a bolhapiacok között, hogy miént figyeljünk a saját gépünkre és az eBay visszajelzési rendszerével is. A második részben a fizetéssel, a kommunikáció fontosságával, a postázással és a garanciával foglalkozunk.

Az eBay egyik legnagyobb előnye, hogy megoldották a magánszemélyek közötti pénzmozgást - lévén itt erről van szó, az eBay-en alapvetően hétköznapi emberek kereskednek egymással - olcsó módját. A szolgáltatás neve PayPal. Ennek igénybevételéhez ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr87525742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása