Árengedmények online kuponokkal
2008. június 12. írta: vecseilaszlo

Árengedmények online kuponokkal

Árengedmények online kuponokkal



Forrás: PC WORLD.üzlet

Szerző: Turcsán Tamás


Mindenki szeret olcsóbban vásárolni. A legújabb internetes találmánnyal már interneten is hozzájuthatunk az olcsó termékekre váltható kedvezményes bónokhoz, kuponokhoz.

Egyszerű és okos ötlettel indította üzleti karrierjét a Coupons inc. néven sikeressé vált amerikai vállalkozás. Az internetes oldalukra látogatók olcsó termékek vásárlásához találnak kedvezményes ajánlatokat, egészen új innovatív technológiával ötvözve.
A magazinokban található, kivágható kuponok rajongói kedvükre keresgélhetnek a gondosan rendszerezett termékkategóriák között és a nekik tetsző termék kedvezményt biztosító bónját egyetlen gombnyomással kinyomtathatják.
A kedvezményes ajánlatokat természetesen videókcastok és reklámok támogatják, így a net lényegesen jobb lehetőséget teremt azoknak a cégeknek, amelyek úgy gondolják, hogy a kivágható újságsarkok, vagy magazin hirdetési oldalak felpörgetik a forgalmukat. Az üzleti modell szerint a weboldal folyamatosan ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3516558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása