Üzlet a web 2.0 világában
2008. június 11. írta: vecseilaszlo

Üzlet a web 2.0 világában

Üzlet a web 2.0 világában



Forrás: it Business


A web 2.0-ra alapvetően társadalmi, az egyéni felhasználókat érintő jelenségként szoktunk gondolni. Pedig hatásai hamarosan érezhetők lesznek a gazdaságban is.

– Hogyan jelenhet meg a web 2.0 a gazdaságban, a vállalatok életében?

– A web 2.0 lényege az együttműködés és az ennek révén közösen előállított produktum – ami viszont nem csak egy weblap, egy közösségi oldal, egy blog lehet, hanem akár egy szoftver vagy egy kézzelfogható tárgy is. Ha egy termék alapfejlesztés utáni finomhangolásába ilyen eszközökkel bevonják a későbbi felhasználókat, akkor sokkal gyorsabb és célravezetőbb lesz a fejlesztés, mint eddig. Ezt először azokban az iparágakban lehet tetten érni, amelyeknél a végtermékben nagy a hozzáadott szellemi érték, de semmi akadálya nincs, hogy más ágazatokban is megvalósuljon.

– Milyen üzleti előnyökkel kecsegteti a vállalatokat a web 2.0?

– Még nagyon az elején járunk a jelenség kiaknázásának, ezért a lehetőségek teljes palettáját talán még nem is látja előre senki. De például óriási érték rejlik a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4514628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása