Megbízhatósági tanúsítvánnyal a vásárlók kegyeiért
2008. június 11. írta: vecseilaszlo

Megbízhatósági tanúsítvánnyal a vásárlók kegyeiért

Megbízhatósági tanúsítvánnyal a vásárlók kegyeiért



Forrás: Honliner - minden ami online marketing

Az internetes boltok üzemeltetőinek a legtöbbször a fogyasztók bizalmatlanságával kell megbírkózniuk. A kételyeket a leginkább különböző elismert tanúsítványokkal lehet eloszlatni.

A webshopok legnagyobb problémája, hogy ha az érdeklődőt az oldalaikra is csalogatják, akkor is sokan bizalmatlanságból félnek onnan bármit is rendelni. A népszerű, mindenki által ismert online üzleteknél ez nem jelent gondot, csupán a most induló, vagy kevésbé ismert e-shopok esetében áll fönn ez a veszély. Ám erre a problémára is van megoldás; meg kell szerezni egy olyan minősítő tanúsítványt, amely bizonyítja, hogy mi valóban nem egy adathalász webhelyet, hanem egy megbízható internetes boltot üzemeltetünk. Az efféle tanúsítványok megkönnyítik a fogyasztók dolgát, hiszen ez a garancia számukra, hogy az általuk talált webshop megbízható-  olvasható a GFK legfrissebb tanulmányában. A piackutató adatai szerint a látogatók ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr30514652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása