Könyvhét: bejött a tavalyi forma
2008. június 11. írta: vecseilaszlo

Könyvhét: bejött a tavalyi forma

Könyvhét: bejött a tavalyi forma



Elsődleges forrás: mti
Másodlagos forrás: Kultúrpart


A 79. Ünnepi Könyvhetet és a hozzá kapcsolódó 7. Gyermekkönyvnapokat "nagyon nagy szeretettel és figyelemmel" fogadta az olvasóközönség - hangsúlyozta az eseményt szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) igazgatója a könyvhét zárónapján, hétfőn.

Zentai Péter László elmondta, noha az egész országot elborította az eső, a fővárosi Vörösmarty teret valamennyire megkímélte: hihetetlenül sok érdeklődő látogatott el Budapest belvárosába. Ha három-négy órával tovább tartanának nyitva a kiállító könyvkiadók, akkor is lennének vásárlók - vélekedett az MKKE vezetője, aki biztos abban, hogy a forgalom elérte a tavalyit.

A könyvhétre megjelent kiadványok számából látható volt, hogy a szakma részéről "óriási" a készülődés - folytatta, hozzáfűzve, hogy csak magyar szerzőtől megközelítőleg ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr59514502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása