"Minőségi munkához minőségi környezetre van szükség"
2008. június 06. írta: vecseilaszlo

"Minőségi munkához minőségi környezetre van szükség"

Interjú Szőke Mártonnal, aki sikerre vitte az IndexToolst



Forrás: Napi Online

Sosem szabad várni a megfelelő pillanatra és a megfelelő emberekre, mert a csillagok tökéletes állása sohasem következik be. Mi viszont mindenről lekéshetünk - állítja Szőke Márton, a webanalitikával foglalkozó IndexTools cég tulajdonosa, akinek cégét a közelmúltban vásárolta meg a Yahoo!

- Nem sok magyar társaság mondhatja el, hogy olyan sikeres világcégtől kapott vételi ajánlatot, mint a webes nagyhatalomnak számító Yahoo! Mit érzett?

- A valóság összetettebb. Nálunk már korábban is kopogtattak vevőjelöltek, de a nagyágyúk nem direktben, hanem befektetési bankon keresztül keresik meg, tesztelik a kiszemelt vállalkozásokat. Az igazán izgalmas az, amikor kitudódik, hogy ki van a másik oldalon…

Sokat segített a virtuális titkárság

- Még húszéves sem volt, amikor a vállalkozók világát választotta. Miért?

- Amerikában járva megfogott, hogy mindenütt ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr66506488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása