20 ingyenes Webshop script
2008. május 30. írta: vecseilaszlo

20 ingyenes Webshop script

20 ingyenes Webshop script



Forrás: SEO blog - Longhand


 

Online boltot nyitni ma már azt hiszen nem nagy ördöngősség, különössen akkor nem, ha mások már megírták hozzá a szükséges programokat és tették ezt emberbaráti cselekedtből vezérelve, vagyis ingyenesen használhatjuk a szoftvereiket. Persze ez még csak az érem egyik oldala, mert aztán azt a webáruházat üzemeltetni is kell, és nem árt azt sem előre eldönteni, hogy hosszú- és rövid távon mik a céljaink.

 

"Köszönet Justin-nek, egy 20-as lista ingyenes Webshop alkalmazásokról. Többségük nyílt forráskódu.
Esetleg a pozitív-negatív tapasztalaitokat megoszthatjátok ha van a listán szereplő scriptekkel kapcsolatban. Vagy ha kimaradt valami.

1. WP e-Commerce at Instinct Entertainment
      WordPressbe integrálható webshop plugin

2. CubeCart
      Egyik legnépszerűbb shopping cart. A 3-as verziójáig ingyenes. Fizetésben a Paypal és Google Checkout protokollokat támogatja.

3. Magento
      Még Béta szakaszban jár, de már népszerű és állítólag SEO tekintetében jeleskedik, keresőbarát URL struktúrát használ, szabványos és szemantikus kódot generál.
..." >>


Ecommerce Web Design: 20 Open Source Shopping Cart Solutions

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr42494994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása