Online vásárlás másként - Bannerstore
2008. május 22. írta: vecseilaszlo

Online vásárlás másként - Bannerstore

Online vásárlás másként - Bannerstore



Forrás: user - SEO, SEM blog

Rég nem írtam új postot, de gondoltam feleslegesen nem koptatom a számat, és megvárom, míg van miről írnom.

Ez a valami pedig az online vásárlás egy eddig kevésbé ismert módja, a Bannerstore. Előre jelzem, hogy ez egy önfény jellegű post lesz, mert az alkalmazást a cégünk fejlesztette, szóval akit ez zavar, annak további kellemes napot.

Végletek
Mindenki ismeri a klasszikus bannert, ami jópofa, villog, rákattintható, és különböző interakciós lehetőségekkel igyekszik kitűnni a többi jópofa, villogó, rákattintható szar közül. Itt ugye a varázslat abban van, hogy elérjük, a látogató kattintson! Fontos, hogy rövid, tömör, pontos üzenete legyen a felületnek.

Szintén majd mindenki látott már klasszikus webshopot, ahol temérdek termék között válogatva, jó esetben azokról részletes információkat kapva lehet vásárolni.

Arany középút
A Bannerstore az impulz vásárlókat célozza meg. Elkattintás nélkül, a banneren belül lehet a teljes vásárlási/megrendelési folyamatot végigvinni, majd folytatni a az adott oldal olvasását ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr91481938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása