Elhalasztották a Microsoft-per tárgyalását
2008. május 20. írta: vecseilaszlo

Elhalasztották a Microsoft-per tárgyalását

Elhalasztották a Microsoft-per tárgyalását

A Fővárosi Bíróság szerint nem törvénysértő, hogy a Microsoft-perben eljáró bíró - betegsége miatt - elhalasztotta a hétfőre kitűzött tárgyalást - közölte a bíróság sajtótitkársága.

Három társaság - Open SKM Agency Kft., Multiráció Kft. és ULX Kft. - közleményben tudatta: véleményük szerint a bíróság törvényt sértett a tárgyalás időpontjának elhalasztásakor. A nyílt szoftverekkel foglalkozó gazdasági társaságok szerint különös egybeesés, hogy az eredetileg kitűzött tárgyalási napon, hétfőn Magyarországra látogatott Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója, és részt vett az Országgyűlés informatikai albizottságának rendkívüli ülésén. A három társaság a köztársasági elnökhöz és az Országos Igazságszolgáltatási Tanácshoz fordult panasszal.

Emlékeztettek arra: a 25 milliárd forintos szoftverbeszerzési tenderrel kapcsolatban ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1478800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszpe · http://petyamegmondja.freeblog.hu/archives/2008/05/20/Steve_Egg_Ballmer_-_avagy_ha_nem_megy_penzzel_ 2008.05.23. 14:42:08

Ebben a sztoriban kilóg a lólág...
Gyurcsány fogadja Ballmert, a 25 milliárdos kiírást közben kisuvickolja a bíróság... úgy bűzlik az egész, ahogy van!
süti beállítások módosítása