Praktiker: vásárlás virtuális kosárral
2008. május 16. írta: vecseilaszlo

Praktiker: vásárlás virtuális kosárral

Praktiker: vásárlás virtuális kosárral

Magyarországon vezették be elsőként a barkácspiacon azt a korszerű eszközt, amellyel a vásárlók "kézbe vehetik" az információt. A világpremierre a mai napon került sor a Praktiker vecsési áruházában, ahol egyelőre 15 darab áll a barkácsáruház törzsvásárlói rendelkezésére.

A "Praktinfo" egy bevásárlást segítő kézi szkenner, amely a vásárlás folyamat alatt végig információval látja el használóját. A Motorola által gyártott intelligens eszközt a barkácslánc törzsvásárlói használhatják, egyelőre csak a Praktiker vecsési áruházában, ahol korábban már olyan jelentős IT-fejlesztések valósultak meg, mint például az elektronikus árcímkék, az internetes info-terminálok, az IBM-érintőképernyős kasszák, a plazma televíziós irányítótáblák, illetve a vezeték nélküli internet-kapcsolat.

A legújabb fejlesztés, a "Praktinfo" használatával egy virtuális kosár jön létre, ahol megtekinthető az addig a bevásárlókocsiba összegyűjtött termékek összesített értéke. Az eszköz emellett megmutatja a termékek nevét, árát, fotóját, valamint a vásárlási kedvezményeket, de egyéb kiegészítő információkat is. A menüjében lekérdezhető az aktuális ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr83472985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása