Házibuli 50 feletti internetezőknek
2008. május 16. írta: vecseilaszlo

Házibuli 50 feletti internetezőknek

Házibuli 50 feletti internetezőknek

Az internet elterjesztése iránt elkötelezettek és az 50 feletti internetezők első házibuliját rendezi meg az Inforum a május 17-én a Jövő Házában.

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) kezdeményezésére és tagszervezetei támogatásával Magyarországon is zajlanak az e-Befogadás évének eseményei. Az e-Befogadás mozgalom azt célozza, hogy a már Internet-használók segítsék, bátorítsák, képezzék azokat, akikhez még nem jutott el a digitális írástudás. A rendezvényre azokat várják, akik tesznek azért, hogy a digitális írástudással minden honfitársunk élhessen. Hívják az informatikusokat, távközlésieket, tanárokat, mentorokat, könyvtárosokat, segítőket, fejlesztőket, újságírókat ‑ barátainkat. És főként a példamutató embereket, akik reprezentánsai a legkisebb felhasználó csoportnak, az 50 év feletti internetezők csoportjának.

A magyar társadalom kisebbik része használja az internetet. Ennek a kisebbségnek legkisebb hányada az 50 felettiek csoportja. A 3,58 millió főnyi 50 év feletti lakosság 14 százaléka azonban internet használó. Ők e korosztály elitje, akik aktívak, dinamikusak, és nyitottak akarnak maradni a világra. Ők ismerték fel, hogy korunk kommunikációs eszközei nagy lehetőségeket kínálnak számukra abban, hogy megőrizzék szellemük, lelkük egészségét és frissességét, és részesei maradjanak a társadalmi hálózatoknak.

A szervezet szerint azon 50 felettiek, akik rendelkeznek a digitális írástudás készségével ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr75472982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása