Az interneten nem számít a márka
2008. május 16. írta: vecseilaszlo

Az interneten nem számít a márka

Az interneten nem számít a márka

Múlt hét végén, Tatabányára figyelt az ország, hisz a MUTF minikonferenciáján az internet meghatározó szereplői osztották meg tapasztalataikat.

Klenovszki János, az NRC ügyvezetője elmondta, hogy az internetpenetráció mértékében nem csak hazánk, Európa is le van maradva. Magyarországon ez a szám most 46%, de a tapasztalatok alapján 40%-os internetpenetráció felett a növekedés lelassul, így az itthoni eddig sem gyors növekedés ezután még lassabb lesz. Klenovszki az eddigi lassú növekedés egyik okának a nem megfelelő reklámozást tartja, amely bár az utóbbi években sokat fejlődött, de még mindig nem megfelelő.

Másik oka ennek az alacsony számnak a korösszetételében keresendő, hisz köztudott, hogy kevés fiatal van Magyarországon. Egy tapasztalat azonban derűlátásra ad okot: "Aki elkezdi használni a netet, az gyakori felhasználóvá válik" - mondta Klenovszki. 2012-re az NRC 57%-os penetrációt prognosztizál.

Alexis Ohanian, a reddit.com alapítója elmondta, hogy a már magyar nyelven is elérhető oldal 4,5 millió látogatót számlál havonta, ami azt jelenti világszerte jellemző, hogy az emberek unatkoznak a munkahelyükön. Ohanian szerint eddigi munkájuk legfőbb tanulsága, hogy a márka nem fontos az interneten, csak a friss, nívós, hiteles és demokratikus tartalom. A siker titka a szabad online tartalom, ami mindig változik, de az hogy ez honnan, kitől származik az olvasók számára nem fontos.

Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője elmondta, hogy ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr24472859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli 2008.05.20. 14:52:51

Üdv!
Kijavítanád a posztot, hogy olvasható legyen?
"Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője elmondta, hogy ... >>" -nél a link nem él.

Ott voltam ugyan, de érdekelne a leírás is :)
süti beállítások módosítása