Mobilmozival reklámozza új könyvét Robin Cook
2008. május 14. írta: vecseilaszlo

Mobilmozival reklámozza új könyvét Robin Cook

Mobilmozival reklámozza új könyvét Robin Cook

A népszerű orvoskrimik szerzője, a műfaj kvázi megalapítója, Robin Cook május 12-én Magyarországra látogatott az Alexandra Könyvesházba. A jelenleg is praktizáló orvos 28 bestseller szerzője.

Új könyve, a Foreign Body megjelenését egy különleges kampány előzi meg. A könyv előtörténetét filmre írta, amelyet majd mobiltelefonon nézhetnek meg az emberek, hogy azt befejezve rohanjanak a könyvesboltba a könyvért, ahol folytatódik a történet. Kinek az ötlete volt ez?

Nem hallhatott még ilyenről, mert még senki sem csinált ilyet. Ez teljesen az én ötletem, mert az a célom, hogy megnyerjem a fiatal olvasókat, ezért olyan források segítségével kell megtalálnom őket, amelyeket ők használnak. A mozgókép már abból a szempontból lefutott dolog, hogy a videómegosztók korában nem egyszerűen a moziba kell őket becsalogatnom. Ezért az az ötletem támadt, hogy olyan filmet csinálok, amely kétperces etapokban lesz látható ötven napig kizárólag mobiltelefonokon. Ez a kampány előzi meg a könyv megjelenését, a film utolsó jelenete lesz a könyvem első jelenete ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr64468164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása