KLIKK3.0 - A digitális játszótér a Millenárison
2008. május 14. írta: vecseilaszlo

KLIKK3.0 - A digitális játszótér a Millenárison

KLIKK3.0 - A digitális játszótér a Millenárison

A Kutatás Fejlesztés Innováció Kiállítás a Millenáris B csarnokában, a Jövő Háza Kiállítás területén, közel 1600 négyzetméteren kerül megrendezésre 2008. május 9. - augusztus 20. között. Az interaktív kiállítás izgalmas és közérthető módon mutatja be a hazai K+F+I eredményeit, azokat a szabadalmakat és találmányokat, amelyeket hazai tudósok jegyzenek, amelyek megmutatják, hol tart ma Magyarország technikai és technológiai fejlődése.

Az innovációt, a kreatív gondolkodást, a teremtő ember megjelenését szimbolizálja a Kiállítás. Mind a gyermekek, mind a felnőttek számára betekintést enged az alkotás, a létrehozás folyamatába. S mindezt a legmodernebb digitális eszközökön, és formában.

A kiállítás azokra a területekre helyezi a hangsúlyt, amelyek jól mutatják a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr76468147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása