Mennyit ér egy eMail cím?
2008. május 05. írta: vecseilaszlo

Mennyit ér egy eMail cím?

Címpiaci tarifák


Forrás: hvg.hu


"A személyes adatok az európai átlagnál drágábbak Magyarországon - állítja az egyik listaközvetítő cég vezetője, aki arra hivatkozva nem vállalja nevével a nyilvánosságot, hogy a tervezett törvénymódosítás miatt máris veszítettek partnereket, akik felhagytak listáik értékesítésével. Szerinte külföldön címenként 20-25 forintnak megfelelő összegért már elérhetők az úgynevezett katalógusadatok, de ha egy magyarországi csomagküldő aktív vásárlóinak listáját egyszeri felhasználásra átadja egy másik, hasonló tevékenységet végző vállalkozásnak, ezért címenként 35-40, esetenként 50-55 forintot kér. Drágábbak az e-mail címek, ilyenek 50 forint alatt nem nagyon kaphatók, mert a törvény által előírt hozzájárulást nem könnyű beszerezni. Amúgy sem szívesen adja ki senki sok munkával összerakott e-mailes listáját, nehogy valaki visszaéljen vele." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3708478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása