Méregdrágán internetezünk, legalábbis más országokhoz képest
2008. április 29. írta: vecseilaszlo

Méregdrágán internetezünk, legalábbis más országokhoz képest

Méregdrágán internetezünk, legalábbis más országokhoz képest

Az elmúlt években jelentősen átalakultak telekommunikációs szokásaink. A növekvő internethasználatnak kedvez a telefonhasználati szokások változása is, hisz a mobilkommunikáció előretörése mellett egyre gyakoribbak az internetes hívások. De hiába az egyre több szolgáltató, még mindig nagyon drága mulatság az interneten való szörfölés.

A telekommunikációs kapcsolatok száma jelentősen nőtt az elmúlt években. Ide tartoznak a hagyományos telefonvonalak, a mobiltelefonok és az internetkapcsolatok is. A Voice over Internet Protocol (VoIP) technológiák, vagyis az internet alapú hangátvitel jelentős tért nyert mára a hangszolgáltatások piacán. A vezetékes nemzetközi hívások árában például érezhető már ennek hatása, amit számos szolgáltató átalánydíjas előfizetői csomagban kínál ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr10446601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása