Az NKA el tudná költeni az internetadóból befolyó pénzt
2008. április 25. írta: vecseilaszlo

Az NKA el tudná költeni az internetadóból befolyó pénzt

Az NKA el tudná költeni az internetadóból befolyó pénzt

A mai sajtótájékoztatón nem hangzottak el meglepő kijelentések, talán csak a digitális kultúra enyhe lesajnálása volt érezhető.

Az „internetadó” ügyében a legfőbb érintett, az 1993-ban úgynevezett elkülönített állami pénzalapként létrehozott, költségvetését tekintve a törvény szerint teljesen önálló, a járulékokból befolyó pénzeket szakmai kollégiumokon keresztül kiosztó Nemzeti Kulturális Alap (NKA) ma sajtótájékoztatót hívott össze, hogy kifejtsék a napokban esetenként már súlyosan elmérgesedett vitával kapcsolatban kialakult véleményüket. Az esemény elnevezése már sejtette, miről is lesz szó: „A kultúr@ holnapja – Miként bővülhet a könyvtárak állománya az internetszolgáltatók nyereségéből?” ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr40441463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása