Sokan nem hiszik, hogy számítógéppel könnyebb az élet
2008. április 23. írta: vecseilaszlo

Sokan nem hiszik, hogy számítógéppel könnyebb az élet

Sokan nem hiszik, hogy számítógéppel könnyebb az élet

Bár a lakosság döntő többsége elismeri az infokommunikációs eszközök gyakorlati előnyeit, az ismeretek terjesztésének még tág tere van. A digitális írástudatlanság hosszabb távon is jelentős kockázati tényező lehet.

Szinte elengedhetetlen az infokommunikációs eszközök készségszintű használata az élet számos területén, de legalábbis nehezen kompenzálható előnyökhöz juttatja a digitális írástudás birtokosait az ezen a téren járatlan társaikkal szemben. A kutatási eredmények azonban azt tükrözik, hogy ez a tény korántsem egyértelmű a hazai lakosság számára. A BellResearch által készített felmérés adatai rámutatnak: a többség elismeri a korszerű technológia gyakorlati előnyeit, ugyanakkor ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr54438467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása