Újabb üzletágat indított a Bookline
2008. január 21. írta: vecseilaszlo

Újabb üzletágat indított a Bookline

Újabb üzletágat indított a Bookline

Beindította Digitális világ elnevezésű üzletágát a tőzsdén jegyzett Bookline Nyrt., amely a könyvkereskedelmi divízió mellett zene-, film-, drogéria- és játékkereskedelemmel egyaránt foglalkozik, számol be a Világgazdaság.

Amellett, hogy néhány év alatt a Bookline lett a legnagyobb online könyvpiaci szereplő, jelenleg az internetes könyveladások közel felét hozzuk, kétmilliárdos kisker-árbevétellel – közölte Márffy György, a Bookline igazgatóságának elnöke. Ez a teljes hazai könyv-kiskereskedelmi piac 2,5-3 százaléka.
hirdetés

Az antikvár könyvek évi 200 milliós forgalma a használt kötetek piacának mintegy 10 százalékát teszi ki, a könyv-nagykereskedelem pedig tavaly mintegy 500 milliós forgalmat hozott. Emellett felfutott a CD-értékesítés is, jellemzően napi 1000 lemezt adnak el, és a DVD-üzletágnak is voltak már 1000 darab feletti napjai. Ebben az évben elindítják a gyógyszer-értékesítést is ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr18472968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása